Search found 6 matches

by wrvh
Sat Mar 16, 2013 8:28 am
Forum: FDS - Interface Products
Topic: G2 220V Power supply
Replies: 3
Views: 6122

I am in the Netherlands right now, so I have a 220V AC wall socket. The PSU I have for the G2 is a 110V unit, so I'll have to find a proper 220V one.
by wrvh
Sat Mar 16, 2013 5:14 am
Forum: FDS - Interface Products
Topic: G2 220V Power supply
Replies: 3
Views: 6122

G2 220V Power supply

I have the G2 board with a 110V power supply. I'd like to use it on 220V. The manual says: "220 Volt customers will need to furnish their own PS Units. FDS is attempting to source a suitable PS Unit for this device." Is there any specific PSU I should get? Or is any 12V/1A(and up) PSU fine? Thanks i...
by wrvh
Sun Feb 17, 2013 5:59 am
Forum: FDS - Interface Products
Topic: FDS-SYS Cards (and long USB cables) – disconnect issues
Replies: 4
Views: 6471

I'll be sure to change my setup then. Are powered hubs also an option? Or should I go with the extenders?
by wrvh
Sat Feb 16, 2013 5:36 pm
Forum: FDS Support
Topic: FDS 737 modular nose section + real 737 liners
Replies: 3
Views: 8795

Thanks for your reply.

I'd love to get the FDS liners, but they're not cheap. I've been offered a full (real) liner set for very little, so I think I'll take my chances. If it doesn't work out, I'll get the FDS liners anyway.
by wrvh
Sat Feb 16, 2013 4:57 pm
Forum: FDS Support
Topic: FDS 737 modular nose section + real 737 liners
Replies: 3
Views: 8795

FDS 737 modular nose section + real 737 liners

The FDS modular nose section and real 737 liners, will it fit? I'm sure installing them won't be easy, but I can make that work. I'm just worried about the dimensions. Has anybody here tried it?
by wrvh
Sat Feb 16, 2013 4:28 pm
Forum: FDS - Interface Products
Topic: FDS-SYS Cards (and long USB cables) – disconnect issues
Replies: 4
Views: 6471

FDS-SYS Cards (and long USB cables) – disconnect issues

I’m using the FDS-SYS cards with some fairly long USB cables. Usually it works fine, but from time to time they just stop working. Sometimes it's just one card, sometimes all of them. When I restart interfaceIT and PMsystems, things work fine again. A quick look at what I’m using. 3 FDS-SYS card...