Flightdeck Solutions Forum Index Flightdeck Solutions
The place to meet and talk with fellow builders
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Can SYS3 also be used for Overhead?

 
Post new topic   Reply to topic    Flightdeck Solutions Forum Index -> FDS - Interface Products
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SergeBMW



Joined: 25 Dec 2007
Posts: 17

PostPosted: Tue Dec 25, 2007 2:58 pm    Post subject: Can SYS3 also be used for Overhead? Reply with quote

Question Hey, im about to buy the SYS3 and ive already read the manual and found out that its meant to be used for the MIP and Pedestal, my question is, can it be used for the overhead as well? I understand it doesnt have enough inputs for everything but I was just planning to use the basics first then go for more later on.

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Jon Boe



Joined: 16 Feb 2004
Posts: 396
Location: Centennial, Colorado USA

PostPosted: Tue Dec 25, 2007 3:46 pm    Post subject: Reply with quote

Sure. It's outputs light LED's and the inputs register on/off's. I've got all three SYS boards and am using the SYS3 as a test board right now to validate my overhead panels as I wire them to make sure the LED's are wired correctly (Whites on one set of pins and ambers on another set -- annunciators on yet a different set). Works fine.

Jon
Back to top
View user's profile Send private message
SergeBMW



Joined: 25 Dec 2007
Posts: 17

PostPosted: Tue Dec 25, 2007 4:45 pm    Post subject: Reply with quote

Oh great!, thanks Jon so much, I guess ill go ahead and buy the SYS3.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
vidarf



Joined: 12 May 2006
Posts: 504
Location: Narvik, Norway

PostPosted: Fri Dec 28, 2007 5:25 am    Post subject: Reply with quote

I am using one SYS1 and one SYS2 for my overhead. I also have one SYS3 which I will use for the MIP / pedestal area.
You can use a SYS1 for the pedestal, although that would be a heavy overkill. Smile
_________________
My cockpit project
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Flightdeck Solutions Forum Index -> FDS - Interface Products All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group