ELEC-CAB-SYS and pressurization displays (Resolved)

This Forum is designed to support and assist in the use of any/all FDS related Interface products.

Moderators: Curtis, Jetcos

Post Reply
wax78
Posts: 2
Joined: Thu Oct 16, 2014 9:09 am

ELEC-CAB-SYS and pressurization displays (Resolved)

Post by wax78 »

Hi there!

I've recently bought the FDS ELEC-CAB-SYS card which is truely awesome!

I'm currently in the process of testing it.
So, i basically fire up Interface IT with the card connected, and when i click on Test All LEDs, the digits on the elec panel are showing up but nothing on the cabin and landing alt...
Is that supposed to be normal?

Moving on, i launch Prosim, the card seems to be recognized, i can choose the switches, encoders. The elec display works great without any configuration, but still nothing with the press displays.
If i go to Configuration, i got nothing under Numerical tab, as if the card was not recognized... I can't figure out why. Am i missing something? Do i have to work with FSUIPC Offset?

Peter is already aware of my issue, and i would like to know if anyone of you guys are using prosim and this card, and could help me out.

Any thoughts will be appreciated.

JP

Jetcos
Posts: 1276
Joined: Fri Sep 30, 2005 2:42 pm
Location: Newmarket,Ontario
Contact:

Post by Jetcos »

Problem solved by JP.

Slight user error but all good now. Always a learning curve, but always solvable.
Steve Cos
Vice President and Tech Support
Flightdeck Solutions (FDS)

wax78
Posts: 2
Joined: Thu Oct 16, 2014 9:09 am

Post by wax78 »

Thanks Peter for the support.

I will sleep smarter tonight... 8)

Post Reply