Flightdeck Solutions Forum Index Flightdeck Solutions
The place to meet and talk with fellow builders
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

737 ADF HAS STOPPED TUNING

 
Post new topic   Reply to topic    Flightdeck Solutions Forum Index -> Sim-Avionics Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Banananav



Joined: 08 Oct 2015
Posts: 65
Location: 5nm West of RAF Cranwell

PostPosted: Tue Jun 04, 2019 11:29 am    Post subject: 737 ADF HAS STOPPED TUNING Reply with quote

I have a Jetmax Com/Nav combined controller and am using 737 v1.931.
Recently (with update to 1.9 or 1.93 possibly) the ADF windows on start up both read 284.0. On setting a different frequency, eg 351.0 at LEPA, in Standby and transferring, the Active frequency remains at 284.0 and the standby shows 0.28. Pressing ADF again recalls 284.0 to the standby window, the Active window remaining at 284.0.
Com 1/2 and Nav 1/2 functions are working correctly. ADF has been functioning correctly for a couple of years before this.
Any ideas please.
Rgds
Chris
_________________
Chris Finn

Jetmax 737 & TQ
P3D 4.4
Back to top
View user's profile Send private message
Nav3pilot



Joined: 17 Jul 2014
Posts: 17

PostPosted: Wed Jun 05, 2019 9:18 pm    Post subject: Reply with quote

I have the same problem

Bill
Back to top
View user's profile Send private message
MarkHastings



Joined: 18 Jan 2006
Posts: 891
Location: UK

PostPosted: Thu Jun 06, 2019 7:43 am    Post subject: Reply with quote

ok - something must have happened whilst implementing the Ethernet radios.
I'm checking out the ADF now.
_________________
Mark Hastings
Software Developer
Sim-Avionics
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Daniel Estrada



Joined: 08 Jan 2015
Posts: 124
Location: Mexico City

PostPosted: Fri Jun 07, 2019 3:39 pm    Post subject: Reply with quote

Thank you Mark.

I've the same problem.
_________________
Daniel Estrada
Mexico City

JetMax 737 SKTQ
ACE B737 Yoke
CH Pedals

PC1-P3D
Asus Maximus IX Code, CPU Intel i7, 7700K, Gskill,3200 16GB RAM, Nvidia 1080ti,

PC2-Sim-Avionics

180° Screen, 3 Optoma GT1080 Projectors
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Flightdeck Solutions Forum Index -> Sim-Avionics Support All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group