Flightdeck Solutions Forum Index Flightdeck Solutions
Technical Support Forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

A320 MIP with the A320PSS?

 
Post new topic   Reply to topic    Flightdeck Solutions Forum Index -> FDS Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
flusimotte



Joined: 30 Mar 2004
Posts: 3

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 2:17 pm    Post subject: A320 MIP with the A320PSS? Reply with quote

Hi at all,

i'm thinkin about building my own A320 Homecockpit (maybe a A330). I know that there are some projects with the B767-300 that use the Nova MIP and the 767PIC. Is there any way to get this to work with the A320 of PSS?

Maybe a stupid question...

cu

Tom Hanslik
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
A320



Joined: 07 Nov 2003
Posts: 212
Location: United Kingdom

PostPosted: Wed Mar 31, 2004 6:51 am    Post subject: Reply with quote

its been tried i believe and failed
_________________
Regards,

Andrew
A320 Builder
We Love Chad Campaign
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Ian



Joined: 13 Nov 2003
Posts: 59
Location: Reading UK

PostPosted: Wed Mar 31, 2004 10:22 am    Post subject: Reply with quote

The closest that you can get is PM software running the A320 PSS using the default 737 panel. I beleive there is a conflict when using the PSS panel in the setup
Ian
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Bob Reed



Joined: 29 Nov 2003
Posts: 59
Location: Upstate New York

PostPosted: Wed Mar 31, 2004 1:32 pm    Post subject: Reply with quote

You are correct Ian.. You must strip out there autopilot in order to make it work.
Back to top
View user's profile Send private message
flusimotte



Joined: 30 Mar 2004
Posts: 3

PostPosted: Wed Mar 31, 2004 2:01 pm    Post subject: Reply with quote

Ok. Thanks guys,

so i think that the A320 won't work at all. I saw some pictures of 747 cockpits using the PSS747 as the base system. Should she work well with a Homecockpit?

Hopefully she does...

Cheers!

Tom
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Flightdeck Solutions Forum Index -> FDS Support All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group