LED's Stopped Working (Resolved)

This Forum is designed to support and assist in the use of any/all FDS related Interface products.

Moderators: Curtis, Jetcos

Post Reply
TorbenJA
Posts: 29
Joined: Wed Feb 17, 2010 6:14 am

LED's Stopped Working (Resolved)

Post by TorbenJA »

Hi
I have a FDS SYS3 32-64 card and suddenly my LED's connected to the board have stopped working. The switch inputs are ok (checked with interfaceIT Management Control System), but no indications on the LED's. Is the board toasted or anything I can do to make a further check? Could it by chance be related to WIN10 upgrades?

regards
Torben

MichaelYSSY
Posts: 741
Joined: Tue Jan 06, 2015 11:04 pm
Location: Sydney - Australia

Post by MichaelYSSY »

Check and make sure that your 12V power supply to the board is plugged in and working correctly.

Cheers
Michael
SSTD 737
Sim-Avionics v1.96
P3D 4.5/5.0 HF1
FSUIPC 6.0.8

TorbenJA
Posts: 29
Joined: Wed Feb 17, 2010 6:14 am

Post by TorbenJA »

Thanks Michael - it was a defect power supply.

Torben

MichaelYSSY
Posts: 741
Joined: Tue Jan 06, 2015 11:04 pm
Location: Sydney - Australia

Post by MichaelYSSY »

No problem
Glad you got it sorted

:D
SSTD 737
Sim-Avionics v1.96
P3D 4.5/5.0 HF1
FSUIPC 6.0.8

Post Reply